Body
2 posters
Strana 1 z 1
Body
I když je ted hlavní prioritou Gw equip expení. Tak co kdyby se zavedlo bodování jako na starém Czechru . Pro spestření pobytu v guildě. Je to jen návrh když budete proti tak budu ticho.
Kačer- Poèet pøíspìvkù : 24
Re: Body
Jsem rád, že se ti líbil starej systém Kačere Taky jsem uvažoval o jeho zavedení. Rozhodně si myslím, že je to dobrý nápad. Takže:
Každý člen gildy získává:
Za každou účast na GW- 2 body
Za každou účast na GA- 2 body
Za Zásluhy ------- 1 až 5 bodů
Legenda:
GW... Guild Wars
GA... Guildovní Akce
Zásluhy... Půjčení EQ, pomoc při expení atd atd..
Tabulku bodů budu upravovat v excelu buď já nebo tzv. Guild Man (kterého jmenuji). Tabulka se bude vždy aktualizovat v průběhu jednoho týdne.
Každý člen má nárok na 1ks Old Card Album pokud dosáhne 50 bodů ALE POUZE v případě, že budeme chodit na GW v slušném počtu a budeme obsazovat hrady!
V opačném případě budou mít body význam pouze co se týče Guild akcí (potom se také rozdělí věci pouze z guild akcí podle bodů). Stejně tak pokud dotyčný hráč nebude na Guild Wars používat White Poty nebo Blue Poty (popřípadě další potřebné věci), nebudu ho moci odměnit!
Dalším "pravidlem" jest: Každý člen gildy má minimálně jednou měsíčně nárok na odměnu tzn. že kromě OCA budu samozřejmě rozdávat ostatní "bordel" z hradních truhel (na gild. akcích si to rozdělíme hned).
Každý člen gildy získává:
Za každou účast na GW- 2 body
Za každou účast na GA- 2 body
Za Zásluhy ------- 1 až 5 bodů
Legenda:
GW... Guild Wars
GA... Guildovní Akce
Zásluhy... Půjčení EQ, pomoc při expení atd atd..
Tabulku bodů budu upravovat v excelu buď já nebo tzv. Guild Man (kterého jmenuji). Tabulka se bude vždy aktualizovat v průběhu jednoho týdne.
Každý člen má nárok na 1ks Old Card Album pokud dosáhne 50 bodů ALE POUZE v případě, že budeme chodit na GW v slušném počtu a budeme obsazovat hrady!
V opačném případě budou mít body význam pouze co se týče Guild akcí (potom se také rozdělí věci pouze z guild akcí podle bodů). Stejně tak pokud dotyčný hráč nebude na Guild Wars používat White Poty nebo Blue Poty (popřípadě další potřebné věci), nebudu ho moci odměnit!
Dalším "pravidlem" jest: Každý člen gildy má minimálně jednou měsíčně nárok na odměnu tzn. že kromě OCA budu samozřejmě rozdávat ostatní "bordel" z hradních truhel (na gild. akcích si to rozdělíme hned).
Re: Body
Ještě dodatek.. nebo jsi myslel to bodování co se týče vkládání itemů do gild skladu atd? Já jen že to bylo celkem složitý a bylo s tim dost práce
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: